jueves, 17 de enero de 2019

INVENTS

  1. La roda: va ser creada abans del 3500 a. C., i va suposar ua invenció fundamental per al desenvolupament humà, ja que a partit d'ella es va poder fabricar maquinària i transport.Imagen relacionada
  2. El telègraf: va ser inventat pels científics alemans Gauss i Weber al 1833. Consisteix en transmetre informació codificada mediant senyals elèctriques.
  3. La nevera:  Charles Tellier va inventar un dispositiu destinat a fabricar gel, al 1867. Entre 1868-9 va centrar-se en l'anàlisi del fred industrial i les seves aplicacions. no va ser fins 1876 que es va aconseguir construir el primer frigorífic.
  4. La bombeta: la va inventar Thomas Alva Edison al 1879. Thomas va ser el primer en patentar una bombeta incandescent de filament de carboni, fent que es transformi l'electricitat en llum.
  5. La ràdio: el físic italià Guillermo Marconi va aconseguir inventar la ràdio al 1901, al conectar per primera vegada Europa i Amèrica per mitjà d'una señal radioeléctrica; va desenvolupar les comunicacions modernes.