martes, 4 de diciembre de 2018

MI HOBBIE

Uno de mis entretenimientos es buscar información sobre temas que me interesan, como los orígenes del hip-hop, su música y su cultura. Por otro lado, soy una aficionada en aprender estilos de danza y la influencia que han tenido en la sociedad a lo largo del tiempo.

jueves, 15 de noviembre de 2018

MY LENGUAGE BIOGRAPHY

My mother-tongue is Galician and my father-tongue is Arabic. I speak this two lenguages and also I speak Spanish, Catalan and English. I started learning English when I was four years old, at infant school. My teacher taught very nice because I learned singing songs, reading stories, playing games... and I liked English. Also I learned English vocabulary, the numbers, the days of the week and the colors of the rainbow.
Now I'm studying Spanish, Catalan and English in High School. Three times at week I go to the English academy to learn more and to have a better expression  in English.

HISTÒRIA DE LA PRIMERA GUERRA MUNDIAL

El passat 11 de nov. es va celebrar el centenari del final de la Primera Guerra Mundial.

Què va ser aquesta guerra?
La Primera Guerra Mundial va ser un conflicte bèl·lic que va començar el 28 de juliol de 1914 i va finalitzar el 11 de novembre de 1918. 
La causa va ser l'assassinat de l'arxiduc Francisco Fernando, d'Habsburg, hereu del tron de l'Imperi austrohongarès, a la ciutat de Sarajevo. Aústria - Hongria va acusar a Sèrbia de magnicidi i declarà la guerra el 28 de juliol de 1914.

Quins bàndols van enfrontar-se?

  • La Triple Entente o aliats: va crear-se al 1907 i els seus principals integrants van ser Frància, Gran Bretanya i Rússia. Més tard, es van incorporar: Sèrbia, Bèlgica, Japó, Itàlia, Romania, Portugal, EUA, Grècia, China i alguns estats latino - americans.
  • Potències centrals: va crear-se al 1882 i era constituïda per Alemanya i l'Imperi Austro - Hongar. També van incorporar-se l'Imperi Otomà i el Regne de Bulgària.
Image result for primera guerra mundial mapa

jueves, 8 de noviembre de 2018

My trip to taste the Fetty Fetty Harburguer!

Las weekend, I can ate the best hamburger in the world, the Fetty Fetty Hamburger. I went to New York to taste it because a lot of people sayed that this hamburger is the best experience that you ever had, and they had reason!
The Fetty Fetty Hamburger was created by Hermenegildo Smith, one of the best cooks in the United States. He thought that the people wanted to eat something new, and he created! The folk was very congrats with his because he made a wonder.
This hamburger had chicken, salad, tomatoe, cheese, gherkin, onion and mayonnaise. It isn't healthy because it has a lot of calories,  but you can eat occasionally.



martes, 23 de octubre de 2018


TRADICIONS FESTEJADES A CATALUNYA
La castanyada

La castanyada és una tradició popular catalana que va néixer a finals de s. XVIII. Es va iniciar entre la nit de  Tots Sants (1 de novembre) i el Dia dels Morts (2 de novembre). Durant aquesta vetllada els campaners de les esglésies feien sonar les campanes per recordar al poble que era el moment de pregar pels seus difunts. Com que els campaners acabaven esgotats tocant campanes, menjaven un fruit molt abundant en hidrats de carboni: la castanya.

El costum de menjar castanyes va créixer a tot el territori: van aparèixer les castanyeres, que fixaven la seva parada als carrers dels pobles i ciutats per vendre castanyes recentment fetes al foc. Boníssimes!

A més de castanyes es van popularitzar els panellets i la fruita confitada. Antigament, s’entregaven com ofrena a les tombes dels familiars, en honor a la memòria dels avantpassats.
Avui dia es segueix celebrant aquesta tradició; les famílies es junten per passar una feliç vetllada, compartir somriures i menjar castanyes i panellets.
Castanyes
Related image
Panellets











Halloween

És una tradició d'origen celta (festival Samhain, s. XVIII) per celebrar el fi de l'estiu i les collites irlandeses. Se celebra la nit del 31 d'octubre i es creia que els espírits dels difunts caminaven entre els vius, i realitzaven festes i ritus sagrats que servien per comunicar-se amb els morts.
Aquesta festivitat s'ha celebrat als països anglosaxons, com Irlanda, Canadà, Austràlia, Anglaterra i EUA. Al llarg del temps, aquesta cultura i festivitat s'ha extés, arribant a Mèxic, Colombia i al nostre país, Espanya.

És típic fer de la teva casa i d'altres llocs un ple de decorats amb ratpenats, carabasses, bruixes, teranyines i de més objectes i personatges terrorífics. D'altra banda, els nens i nenes que celebren el Halloween, solen disfressar-se de monstres, éssers morts o portar objectes relacionats amb la por, com un ganivet, màscares, sang, etc.
Als Estats Units els infants aprofiten aquesta nit per demanar llaminadures a les portes de les cases del veïnat.

    Image result for halloween costumesRelated image



martes, 9 de octubre de 2018

BLOGS DE CLASSE

mariibelcordero.blogspot.com

adamaya2003.blogspot.com

desiremh7315.blogspot.com

alexiiajordan.blogspot.com

laiamartinez27.blogspot.com

angellopez8122003.blogspot.com

sergiiofernandeez.blogspot.com

esterchicano.blogspot.com

mariolecina.blogspot.com

mariaalopezz08.blogspot.com

alexiajimenezcuevas.blogspot.com

santiagocomunica2003.blogspot.com

luciagomezsuarez.blogspot.com

nissrineraha.blogspot.com

nadakhaled_2003.blogspot.com

nopineapplepizzaxd.blogspot.com

vanessagilabertitaca.blogspot.com

jueves, 27 de septiembre de 2018

ABOUT ME


Hey, I'm Yasmin and I'm 15 years old. I'm from Barcelona and my mum too. But my dad is from Morocco; It's an amazing place to be inspired. I like study because I would like to have a future, so It's important; don't forget it! I'm a curious person and always I like to learn about new things.

I love pets and take care of the environment, too. Also I like do sport and have an healthy life. I'm a dancer since 2010. I love express myself with art: dancing, painting, drawing... Art started to like me since I was little, until today.

I like almost all styles of music: funk soul, hip hop, house, pop and more. One of my favorites artists is Beyoncé; I think that she's a queen! She's flawless 💖 I went to her concert and it was AMAZING !



jueves, 20 de septiembre de 2018

Hello guys!

If do you like art, this is your place.

In this page you can learn about art, as for example music, dance, draw, paint and much more!

I'll publish how to:
  • Do a dance choreography ♬ ♪
  • Do an oriental mandalas, flowers and other designs ◈ ڝ
  • Paint well 〆
Tell me if you like my page and what you would like to change