lunes, 11 de marzo de 2019

FESTEJEM EL CARNAVAL !!!

Carnaval, carnaval... has escoltat alguna vegada parlar del seu origen? En saps d'algunes tradicions i costums que existeixen als diferents països arreu del món? I n'has sentit parlar del super carnaval al Río de Janeiro?
Doncs, som-hi! Aquí trobaràs resposta a tots aquells dubtes que en tinguis sobre aquesta celebració tan coneguda.
Related image
El Carnaval té una data variable (entre el febrer i el març). Aquest combina elements com disfresses i màscares, grups que canten cobles, desfilades i d'altres festes al carrer.
Segons els historiadors, els origens d'aquesta festivitat neixen a l'Antic Egipte, fa més de 5.000 anys, amb celebracions semblants en l'època de l'Imperi Romà. Aquestes festes es realitzaven en honor a Baco, el Déu romà del caos, la festa i el ví. A arrel d'això, aquest costum va expandir-se per Europa i gran part a Amèrica.
Related image



CARNAVAL A VENÈCIA
La màscara és l'element més important del carnaval; va ser declarada com una festivitat pel Senado de la República de Venècia en 1196. El carnaval venecià va assolir el seu màxim resplendor al s. XVIII, on viatgers i aristòcrates de tota Europa acudien a aquesta festivitat per gaudir plàcidament.
L'objectiu d'aquest carnaval és que, mitjançant la diversió, la gent més pobre es burli públicament de l'aristocràcia; per això en porten màscares, per ocultar la seva identitat.

Related imageRelated image


CARNAVAL AL RÍO DE JANEIRO
És un dels esdeveniments més famosos en l'àmbit festius, i també un dels espectacles més grans a Amèrica. Exalta la música i els colors vius als carrers de la ciutat durant una setmana, on a la cúspide es troba l'espectacular desfilada de l'Escola de Samba que es du a terme en el Sambòdrom.
El carnaval al Río de Janeiro ha adoptat una influència africana, reflectida a les disfresses amb plomes, pedres precioses i herbes, i a les danses amb ritmes propis dels seus països d'origen. Més tard, va incorporar-se la samba, així convertint el carnaval en l'acolorida i emocionant festa que avui dia coneixem, quedant lligant amb l'estil musical nascut als barris africans de la ciutat.
Related imageRelated imageImage result for carrozas carnaval rio de janeiro


Qui controla internet... controla la teva vida

Internet, un altre món, un lloc accessible per tothom i perillós per a qui no l'utilitza bé. A banda de tots els avantatges que ens proporciona aquest, hem de conèixer els seus punts més perillosos i insegurs.
A continuació, he numerat uns consells recomanables de seguir per a garantir una bona seguretat:

  1. Has de saber i conèixer les pàgines i webs que hi navegues.
  2. No hauries de publicar les teves dades personals, com per exemple edat, localitat on vius, aficions més agradables...
  3. Mai et facis passar per una altra persona volent enganyar o estafar a algú.
  4. No hi siguis molt confiat; potser volen prendre't informació confidencial o aprofitar-se de tu.
  5. Si utilitzes sovint les xarxes socials, vigila d'acceptar només els teus coneguts i conegudes.
  6. Si et registres a algun lloc, assegurat que la pàgina sigui fiable.
  7. Tenint en compte el consell anterior, utilitza una contrasenya amb un patró fàcil per enrecordar-te'n, però difícil d'esbrinar pels demés.
  8. No descarreguis documents o d'altres arxius sense una fiabilitat al 100%.
  9. És recomanable tenir instal·lat un sistema de seguretat o anti-virus per evitar problemes.
  10. Fes un bon ús dels avantatges que et propícia internet i les seves facilitats per la recerca d'informació.

Finalment, si en compleixes la majoria d'aquests tips, en podràs gaudir d'aquestes noves tecnologies!

My travel guide of Jamaica

This place has a tropical climate and it's acaribbean island, in Center America. The people who live in Jamaica have a different culture and customs than ours. Their history is special because they have had a peculiar life style. So, c'mon! Let's see  some things about Jamaica!

Mapa de Jamaica en un mapa del mundo con la bandera y el puntero del mapa. ilustración vectorial Foto de archivo - 62045535Related imageImage result for head top dancehall queen


About Jamaica
The official language of Jamaica is English but also they speak criollo in rural towns, that's a mix from English and a few African lenguages. The weather in this place is warm and wet, so you can go in whatever time of the year. Also you should know that in the mountains there's cold.
About food, is typical the Jerk chicken and fish with tomatoe sauce. Also jamaicans put lots of spices in all the meals. For the dessert, is common eat bananas.

Related imageImage result for fish jamaican foodRelated image


What to do?
If do you like reggae music, you can visit the Bob Marley's Museum in the house who lived this artist and who created amazing music, in Kingstong. In this Museum you be able to see his studio and photos. The ticket costs 27£.





For the doughty people, you can go to Calabash Bay Treasure Beach and stay in Jake's Hotel. This place has an amazing quiet views from the Hotel and also has a lot of facilities and activities to do with someone.

Imagen de la galería de este alojamientoImagen de la galería de este alojamiento

If you take the couple pack, you have these offers:
- 3 days and 2 nights: 200$
- 1 week included the meal: 800$
- 5 days + 2 sea activities: 600$

So, if you have any questions, you can ask us by the comments!