lunes, 11 de marzo de 2019

FESTEJEM EL CARNAVAL !!!

Carnaval, carnaval... has escoltat alguna vegada parlar del seu origen? En saps d'algunes tradicions i costums que existeixen als diferents països arreu del món? I n'has sentit parlar del super carnaval al Río de Janeiro?
Doncs, som-hi! Aquí trobaràs resposta a tots aquells dubtes que en tinguis sobre aquesta celebració tan coneguda.
Related image
El Carnaval té una data variable (entre el febrer i el març). Aquest combina elements com disfresses i màscares, grups que canten cobles, desfilades i d'altres festes al carrer.
Segons els historiadors, els origens d'aquesta festivitat neixen a l'Antic Egipte, fa més de 5.000 anys, amb celebracions semblants en l'època de l'Imperi Romà. Aquestes festes es realitzaven en honor a Baco, el Déu romà del caos, la festa i el ví. A arrel d'això, aquest costum va expandir-se per Europa i gran part a Amèrica.
Related image



CARNAVAL A VENÈCIA
La màscara és l'element més important del carnaval; va ser declarada com una festivitat pel Senado de la República de Venècia en 1196. El carnaval venecià va assolir el seu màxim resplendor al s. XVIII, on viatgers i aristòcrates de tota Europa acudien a aquesta festivitat per gaudir plàcidament.
L'objectiu d'aquest carnaval és que, mitjançant la diversió, la gent més pobre es burli públicament de l'aristocràcia; per això en porten màscares, per ocultar la seva identitat.

Related imageRelated image


CARNAVAL AL RÍO DE JANEIRO
És un dels esdeveniments més famosos en l'àmbit festius, i també un dels espectacles més grans a Amèrica. Exalta la música i els colors vius als carrers de la ciutat durant una setmana, on a la cúspide es troba l'espectacular desfilada de l'Escola de Samba que es du a terme en el Sambòdrom.
El carnaval al Río de Janeiro ha adoptat una influència africana, reflectida a les disfresses amb plomes, pedres precioses i herbes, i a les danses amb ritmes propis dels seus països d'origen. Més tard, va incorporar-se la samba, així convertint el carnaval en l'acolorida i emocionant festa que avui dia coneixem, quedant lligant amb l'estil musical nascut als barris africans de la ciutat.
Related imageRelated imageImage result for carrozas carnaval rio de janeiro


No hay comentarios:

Publicar un comentario